Ostalo

Beerka festival ovog ljeta 30. i  31. augusta!

Beerka – Prirodno pivski festival novo izdanje sprema u septembru ovog ljeta!

            Najveselija zvijezda regionalnog festivalskog neba, Beerka festival, sprema svoje novo izdanje i još jedan vrhunac ljeta uz sjajan program, fantastične nastupe i nezaboravne trenutke vrelih septembarskih noći.

Nakon prošlogodišnje i premijerne Beerke, kada su na pomoćnom stadionu Slavije u Istočnom Sarajevu pred gotovo 10.000 posjetilaca nastupili Goblini, Yu Grupa, Marko Luis, Timbe, Bombaj Štampa, Kerber, Bajaga i Instruktori postalo je jasno da se rodila nova tradicija i sinonim za dobru zabavu, vrhunsku muziku i najbolji užitak!

Podsjetimo se da je premijerna Beerka predstavila više od trideset pivskih etiketa, a ništa manje spektakularno neće biti ni ovaj put. Nezaobilazan sadržaj Beerke biće i neponovljiva gastronomija zbog koje se nervoza uvlači pod prste na samu pomisao da bi vam nepce moglo ostati uskraćeno.  E pa neće! Jer vas očekuju najfinije roštiljske poslastice i delikatese bez presedana, najfinija belgijska, holandska… i danska… i irska.. ma i njemačka.. i češka, ma najbolja evropska piva i to savršeno ohlađena!

Zato ovog avgusta sačuvajte 30.08. i 31.8. u kalendaru za novi Beerka festival, a uskoro očekujte više informacija o izvođačima i drugim detaljima prvog prirodno pivskog festivala na planeti pa i šire!

Odobrili ljubitelji dobre svirke i iskusne pivopije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *